Sprinklerbron

De vastrechtkosten voor sprinklerwater kunnen flink oplopen. Dat hoeft niet. Insted levert met de sprinklerbron een kostenbesparend en milieuvriendelijk alternatief.

 

Ontwerp, realisatie en aansluiting

Capaciteiten van 60 m3/uur tot 150 m3/uur zijn voor sprinklervoorzieningen geen uitzondering. De vastrechtkosten van dergelijke aansluitingen kunnen in de tienduizenden euro’s per jaar lopen. Dat is niet nodig. Insted levert een volledig gecertificeerd en hoogwaardig alternatief waarmee sprinklerinstallaties van bluswater kunnen worden voorzien. Grote besparingen op vastrecht en verbeterd rendement op vastgoed zijn het resultaat.

Een sprinklerbron is een betrouwbaar alternatief voor een drinkwateraansluiting. Door ruimtebesparing, effectief onderhoud en vermeden vastrechtkosten is de techniek economisch ook interessant. Insted is gespecialiseerd in het realiseren en aansluiten van sprinklerbronnen.

 

Sprinklerbon bij gerenommeerde klanten

Onze klanten, waaronder Jaarbeurs Utrecht, RAI Amsterdam, Rabobank en De La Mar Theater kiezen voor een betrouwbaar, kostenbesparend en duurzaam alternatief: de inzet van grondwater via een sprinklerbron. Een bron beschikt immers over een zeer grote voorraad grondwater. Tevens kiezen zij voor duurzaamheid, door geen drinkwater als bluswater te gebruiken. Bronwater in plaats van drinkwater is een beproefde en duurzame oplossing voor sprinklers die zekerheid en meerwaarde biedt. Om nog verder te verduurzamen is een combinatie met Warmte- Koude Opslag (WKO) zeer goed mogelijk. Wij zijn graag bereid u hierover in detail te informeren.

Neem voor meer informatie contact op.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de referentieprojecten of een uitgebreider overzicht?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op