Insted tekent voor het onderhoud en beheer van WKO-systeem LocHal

De LocHal, een industrieel baken van weleer is nu een ontmoetingsplek voor onderwijs, zakenleven en cultuur. Een gebouw dat door een toekomstgerichte visie een duurzaam tweede leven krijgt. Het bodemenergiesysteem van GeoComfort past naadloos in deze aanpak. Insted, als partner van de Installect groep, tekent voor het onderhoud en beheer.

Duurzame prestaties en optimaal comfort

De LocHal is een plek waar mensen in een comfortabel binnenklimaat willen werken, leren creëren en inspireren. Betrouwbaarheid van de installaties is dan ook van groot belang. Het bodemenergiesysteem van GeoComfort levert bedrijfszekere energieopwekking en optimaal comfort. Het onderhoud- en beheerplan van Insted zorgt dat de beoogde levensduur van het bodemenergiesysteem wordt behaald en het vermogen gegarandeerd blijft. Insted zorgt o.a. voor het versiebeheer van de WKO-installatiesoftware, monitoring, adviesrapportage, jaarlijkse vergunningen, Seasonal Performance Factor BodemEnergie Systemen, monsternames en periodieke provinciale evaluatierapportages.

Integrale samenwerking

Door de intensieve samenwerking tussen de bedrijven van de Installectgroep, Installect (ontwerp), GeoComfort(realisatie) en Insted(beheer), hebben we onze opdrachtgever Binx Smartility de zorg voor het complete bodemenergiesysteem uit handen genomen. Deze integrale benadering zorgt naast een goed presterend bodemenergiesysteem voor optimaal comfort voor de gebruikers van de LocHal.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in