Over insted_HB_DSC_5913_1280x200_2

“We beginnen bij de energievraag en bekijken vervolgens het gehele systeem van afgifte, distributie en opwekking.”

Insted is marktleider in het beheer en onderhoud van open bodemenergiesystemen. We beheren voor onze klanten honderden energiecentrales door heel Nederland. Insted staat al jaren aan de basis van bodemenergie en staat garant voor veel ervaring met de energiebehoefte van allerlei gebouw- en procestypes. Daarbij doen we niet aan symptoombestrijding. We beginnen bij de energievraag en bekijken vervolgens het gehele systeem van afgifte, distributie en opwekking. Insted is een one-stop-shop met specialisten in huis voor bronnen, warmtepompen en gebouwbeheersystemen.

Vanuit onze Veluwse thuisbasis in Nijkerk werken we met circa 17 praktische en gespecialiseerde mensen voor opdrachtgevers als RAI Amsterdam, Ziggo Dome, Avans Hogescholen, en ziekenhuis Tergooi in Hilversum.

Installect Bedrijven

Insted maakt deel uit van de Installect Bedrijven, een groep van vier die allen actief zijn op gebied van duurzame technologie en energiesystemen. Lees hier meer over de voordelen van samenwerken.

Certificering

Insted is gecertificeerd en ministerieel erkend voor het ondergronds en bovengronds onderhoud en beheer van open bodemenergiesystemen. Voor onze opdrachtgevers bewaken wij dan ook, de door de overheid gestelde eisen.

Image module
ISO9001
Insted werkt conform ISO9001 om de kwaliteit, veiligheid en milieu zo optimaal mogelijk te waarborgen.
Image module
VCA
Insted werkt conform VCA* op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
Image module
BRL11000
Insted werkt voor het beheer en onderhoud van het bodemenergiesysteem conform de BRL 11000
Image module
BRL6000-21
Insted werkt voor het beheer en onderhoud van het bodemenergiesysteem conform de BRL 6000-21
Image module
F-GASSEN
Insted werkt conform STEK voor het werk met F-gassen bij het onderhoud aan warmtepompen.

Werken bij Insted

Als marktleider voor onderhoud en beheer van bodemenergiesystemen, bieden we jou in het centrum van de energietransitie een uitdagende werkplek met ruimte voor eigen inbreng en voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Dit alles in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s.

#techniekvandetoekomst #bodemenergie #beheerenonderhoudvanenergiecentrales #vakidioten #groenevoetafdruk